1,5m hoge trainingstaander

Verkijgbaar in Wit – Rood – Geel – Blauw – Groen. De staanders zijn afgewerkt met de unieke Heritage Products kunststof kruisvoet. Deze maakt de staander zeer stabiel, eenvoudig te transporteren en vooral heel veilig. De voet is laag en er zitten geen scherpe hoeken op.

€ 82,50 excl. BTW  /  € 99,83 incl. BTW

1,5m hoog aanleunhek

Uitgevoerd met een door en door gekleurd frame met daarin verticale latten. De kleur van deze latten kan afzonderlijk van het frame worden gekozen. De beschikbare kleuren voor de frames en latten zijn Wit- Rood – Geel – Blauw – Groen. Net als de staanders zijn deze vleugels afgewerkt met platte kunststof voeten. Deze zijn uiterst veilig en kunnen eenvoudig worden gedemonteerd voor compact transport of opbergen. Uitvoering met 50cm breed frame en daarin 2 latten.

€ 158,10 excl BTW  /  € 191,30 incl BTW

1,5m aanleunhek, breed model

Uitgevoerd met een door en door gekleurd frame met daarin verticale latten. De kleur van deze latten kan afzonderlijk van het frame worden gekozen. De beschikbare kleuren voor de frames en latten zijn Wit- Rood – Geel – Blauw – Groen. Net als de staanders zijn deze vleugels afgewerkt met platte kunststof voeten. Deze zijn uiterst veilig en kunnen eenvoudig worden gedemonteerd voor compact transport of opbergen. Uitvoering met 70cm breed frame en daarin 3 latten

€ 168,30 excl BTW  /  € 203,64 incl BTW

Kunststof cavaletti blok klein

Lichtgewicht cavaletti blok. Uitvoering klein: 30 x 30 x 14 cm.

€ 24,70 excl BTW  /  € 29,89 incl BTW

Kunststof cavaletti blok groot

Lichtgewicht cavaletti blok. Uitvoering groot: 50 x 50 x 20 cm.

€ 46,65 excl BTW  /  € 56,45 incl BTW

Kunststof cavaletti compleet

Cavaletti met een kunststof balk van 180cm en driehoekige kunststof zijpanelen. Deze cavaletti kan op 3 hoogtes gesteld worden. De driehoeken zorgen ervoor dat bij longeren nergens uw koord achter blijft hangen. Onderhoudsvrij en praktische cavaletti. U kunt de kleur van de balk kiezen uit: wit – zwart – rood – groen – blauw – geel.

€ 92,50 excl BTW  /  € 111,93 incl BTW