1,5m hoge trainingstaander

Verkijgbaar in Wit – Rood – Geel – Blauw – Groen. De staanders zijn afgewerkt met de unieke Heritage Products kunststof kruisvoet. Deze maakt de staander zeer stabiel, eenvoudig te transporteren en vooral heel veilig. De voet is laag en er zitten geen scherpe hoeken op.

€ 84,98 excl. BTW  /  € 102,83 incl. BTW

1,5m hoog aanleunhek

Uitgevoerd met een door en door gekleurd frame met daarin verticale latten. De kleur van deze latten kan afzonderlijk van het frame worden gekozen. De beschikbare kleuren voor de frames en latten zijn Wit- Rood – Geel – Blauw – Groen – Zwart – Paars. Net als de staanders zijn deze vleugels afgewerkt met platte kunststof voeten. Deze zijn uiterst veilig en kunnen eenvoudig worden gedemonteerd voor compact transport of opbergen. Uitvoering met 50cm breed frame en daarin 2 latten.

€ 130,- excl BTW  /  € 157,30 incl BTW

1,5m aanleunhek, breed model

Uitgevoerd met een door en door gekleurd frame met daarin verticale latten. De kleur van deze latten kan afzonderlijk van het frame worden gekozen. De beschikbare kleuren voor de frames en latten zijn Wit- Rood – Geel – Blauw – Groen – Zwart – Paars. Net als de staanders zijn deze vleugels afgewerkt met platte kunststof voeten. Deze zijn uiterst veilig en kunnen eenvoudig worden gedemonteerd voor compact transport of opbergen. Uitvoering met 70cm breed frame en daarin 3 latten

€ 145,- excl BTW  /  € 175,45 incl BTW

Aanleunhek premium met platen. 155x50cm

Premium aanleunhek 155x50cm. Uitgevoerd met kunststof frame en schuim PVC plaatmateriaal. De kleur van deze platen kan afzonderlijk van het frame worden gekozen. De beschikbare kleuren voor de frames en platen zijn Wit- Rood – Geel – Blauw – Groen – Zwart – Paars (enkel frames). De vleugels zijn uiterst veilig en kunnen eenvoudig worden gedemonteerd voor compact transport of opbergen.

€ 145,- excl BTW  /  € 175,45 incl BTW

Aanleunhek premium 155x50cm met platen en spijlen

Premium aanleunhek 155x50cm. Uitgevoerd met kunststof frame, spijlen en schuim PVC plaatmateriaal. De kleur van deze platen en spijlen kunnen afzonderlijk van het frame worden gekozen. De beschikbare kleuren voor de frames, spijlen en platen zijn Wit- Rood – Geel – Blauw – Groen – Zwart – Paars (enkel frames). De vleugels zijn uiterst veilig en kunnen eenvoudig worden gedemonteerd voor compact transport of opbergen.

€ 155,- excl BTW  /  € 187,55 incl BTW

Kunststof cavaletti compleet

Cavaletti met een kunststof balk van 180cm en driehoekige kunststof zijpanelen. Deze cavaletti kan op 3 hoogtes gesteld worden. De driehoeken zorgen ervoor dat bij longeren nergens uw koord achter blijft hangen. Onderhoudsvrij en praktische cavaletti. U kunt de kleur van de balk kiezen uit: wit – zwart – rood – groen – blauw – geel.

€ 97,50 excl BTW  /  € 117,98 incl BTW

Kunststof cavaletti losse staander

Cavaletti staander van kunststof. Met deze cavaletti staanders kan een cavaletti gebouwd worden op 3 verschillende hoogtes. De hoogste stand heeft de balk liggen op een hoogte van 45 cm (bovenkant balk). super compact op te bergen en snel te plaatsen. Veilig en onderhoudsvrij. Te gebruiken met balken tot 10cm doorsnede. Laat zich uiteraard perfect combineren met kunststof balken van Heritage Products. Onderstaande prijs is per set van 2 stuks.

€ 55,- excl BTW  /  € 66,55 incl BTW

Kunststof cavaletti blok klein

Lichtgewicht cavaletti blok. Uitvoering klein: 30 x 30 x 14 cm.

€ 25,- excl BTW  /  € 30,25 incl BTW

Kunststof cavaletti blok groot

Lichtgewicht cavaletti blok. Uitvoering groot: 50 x 50 x 20 cm.

€ 47,50 excl BTW  /  € 57,48 incl BTW