Heritage Products lanceert een hindernis configurator op de website. Het aanbod van verschillende opties in kleuren en designs maakt het lastig om precies te zien en te weten wat de mogelijkheden zijn voor de hindernissen. Daarom heeft Heritage Products ervoor gekozen om een tool op de website te ontwikkelen waar in je zelf de hindernissen helemaal kunt samenstellen. Inclusief die diverse kleuren en designs. Je kunt er 1 hindernis in maken of een hele set compleet met watersloten. Tijdens de configuratie kun je constant zien wat de kosten zijn voor de hindernis en de hele set.

Wanneer je klaar bent met de configuratie, of als je er later mee verder wilt gaan dan kun je hem opslaan. Je krijgt dan een code waarmee je later exact kunt oproepen waar je was gebleven. Tevens kun je bij Heritage Products terecht voor vragen of advies. We kunnen dan ook zien welke configuratie je gemaakt hebt en hoe we verder kunnen helpen. Bijvoorbeeld met het opgeven van een transportprijs of de levertijd.

Het opslaan van een configuratie betekend niet dat je iets bestelt. Je kunt dus naar hartenlust vrijblijvend samenstellen en proberen. Mocht je dan je ideale hindernissen hebben samengesteld dan helpen we uiteraard graag met een bestelling.

Probeer het eens uit zouden we zeggen. Veel plezier ermee en hopelijk leidt het tot inspiratie voor je volgende hindernissen.

https://configurator.heritage-products.nl/