Bodembedekking paardenstal

Goede bodembedekking van uw paardenstal is ontzettend belangrijk. Daarom kunt u bij Heritage Products het allerbeste bodemstrooisel voor uw paard krijgen, namelijk Hippo Gold. Heritage Products is de exclusieve importeur van dit bodemstrooisel in Nederland.

De beste bodembedekking voor uw paardenstal!

Hippo Gold staat bekend om zijn vermindering van stof, schimmels en infecties in stallen. Daarnaast is het bodemstrooisel kiemvrij en heeft het een hoge vochtopname. Ook zorgt het voor minder ammoniak. Dit alles komt doordat het bodemstrooisel tijdens de productie 9-voudig wordt ontstoft. Vervolgens behandelen ze de bodembedekking voor in een paardenstal ook nog eens met hitte. Hippo Gold is hierdoor ook erg goed voor paarden met ademhalingsproblemen of allergieën. Daarnaast zorgt het gebruik van dit bodemstrooisel voor een comfortabele, geurtjesvrije en schone stal.

Zo krijgt u korting

Wanneer je Hippo Gold wilt bestellen, moet je ongeveer rekening houden met 27 balen bodemstrooisel per paard, per half jaar. Een pallet van 27 balen kost u iets meer dan 250 euro. Tip: bestel meerdere pallets met balen tegelijk van de bodembedding voor in uw paardenstal. Wanneer u meerdere pallets tegelijk bestelt, krijgt u namelijk een aantrekkelijke korting.

Bestel direct

Wilt u ook bodembedekking van Hippo Gold in uw paardenstal? Bestel dan door te mailen naar bestellingen@hippogold.eu. Vermeld in uw mail het telefoonnummer, de aantallen die u wilt bestellen, het factuur- en/of bezorgadres en eventueel uw klantnummer. U heeft een klantnummer wanneer u al eerder bij Heritage Products heeft besteld. Naast de bodembedekking van Hippo Gold, verkoopt Heritage Products ook veilige hekwerken, dressuurpistes en hindernissen. 

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht

Heritage Products

Radioweg 7
5836 CD, Sambeek

Tel. +31 (0)485-575920
Fax. +31 (0)485-576643

info@heritage-products.nlOver ons

 Stijlvol
 Veilig voor ruiter en paard
 Compact op te bergen
 Eenvoudig te plaatsen
 Bekend van grote internationale wedstrijden
 Duurzaam
 Onderhoudsvriendelijk
 Veilig voor ruiter en paard
 Eenvoudig te installeren
 Stijlvolle uitstraling
 Stabiele constructie
 Uiterst veilig voor ruiter en paard
 Naar eigen smaak kleuren combineren
 Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
 Geproduceerd naar FEI richtlijnen
 Praktisch in gebruik
 Compact op te bergen en te vervoeren
 Innovatief stalstrooisel
 Exclusief importeur van Hippo Gold in Nederland
 Hippo Gold bevat minder ammoniak
 Het strooisel is na gebruik ideaal in te zetten als compost

Meer informatie

  • Stalstrooisel
  • Paardenomheining
  • Dressuurbaan letters
  • Rijbak
  • Hindernissen
  • Vlas stalstrooisel