Dressuurletters van hoogwaardige kwaliteit

Dressuurletters voor diverse pistes koopt u bij Heritage Products. Wij vormen een moderne en vooruitstrevende productieonderneming, die met name bekendheid heeft vergaard met de kunststof omheiningen en Grand Prix dressuurringen. Neem contact met ons op om uw gewenste dressuurletters te bestellen.

Dressuurletters voor diverse pistes

Heritage Products biedt al vele jaren kwalitatief hoogwaardig dressuurhekwerk voor het maken van strakke en solide dressuurpistes. Daarnaast hebben wij onder meer een rijk en divers aanbod aan dressuurletters. Wij leveren passende lettersets voor de volgende typen pistes:

Ga voor een stijlvolle uitstraling

Onze dressuurletters zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, hebben een stijlvolle uitstraling en blijven in alle omstandigheden in uitstekende staat. De sets van 8 stuks bevatten standaard de letters A-B-C-E-F-H-K-M, waar de sets van 12 stuks standaard de letters A-B-C-E-F-H-K-M-P-R-S-V bevatten. Tevens zijn afwijkende stickersets op aanvraag leverbaar. Ook kunt u bij ons een zelf ontwikkelde dressuurpiste trailer kopen, die u in staat stelt om een complete dressuurarena snel en eenvoudig te vervoeren en te stallen. Ook kunt u zo in één oogopslag gekeken worden of de piste compleet is.

Plaats een bestelling

Om uw gewenste dressuurletters te bestellen, neemt u contact met ons op via +31 (0)485-575920. U kunt via onze website ook eerst een vrijblijvende offerte aanvragen of kijken bij welke dealers onze letters verkrijgbaar zijn. Er zijn dus meerdere simpele manieren om de dressuurletters en andere dressuurproducten te bestellen. 

 

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht

Heritage Products

Radioweg 7
5836 CD, Sambeek

Tel. +31 (0)485-575920
Fax. +31 (0)485-576643

info@heritage-products.nlOver ons

 Stijlvol
 Veilig voor ruiter en paard
 Compact op te bergen
 Eenvoudig te plaatsen
 Bekend van grote internationale wedstrijden
 Duurzaam
 Onderhoudsvriendelijk
 Veilig voor ruiter en paard
 Eenvoudig te installeren
 Stijlvolle uitstraling
 Stabiele constructie
 Uiterst veilig voor ruiter en paard
 Naar eigen smaak kleuren combineren
 Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
 Geproduceerd naar FEI richtlijnen
 Praktisch in gebruik
 Compact op te bergen en te vervoeren
 Innovatief stalstrooisel
 Exclusief importeur van Hippo Gold in Nederland
 Hippo Gold bevat minder ammoniak
 Het strooisel is na gebruik ideaal in te zetten als compost