Dressuurring van hoge kwaliteit

De dressuurring voor uw piste koopt u bij Heritage Products. Al jaren produceren wij moderne en vooruitstrevende kunststof omheiningen en Grand Prix dressuurringen. Omheiningen van Heritage Products vormen een harmonieus samenspel tussen functionaliteit en schoonheid en zijn daarnaast representatief, veilig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Dressuurring voor een strakke en solide dressuurpiste

Heritage Products biedt kwalitatief hoogwaardig dressuurhekwerk voor het omheinen van een strakke en solide dressuurpiste. Wij bieden dressuurringen voor zowel kegelpistes als permanente pistes. Het hoogwaardige kunststof geeft een stijlvolle uitstraling en blijft bovendien in alle omstandigheden in uitstekende staat. Daarnaast worden onze omheiningen gekenmerkt door hun veiligheid en duurzaamheid. Steeds meer organisatoren van grote dressuurevenementen in binnen- en buitenland kiezen bij hun wedstrijden dan ook voor het gebruik van de kegelpistes van Heritage Products. Behalve het feit dat wij omheiningsmateriaal verkopen, verhuren wij onze dressuurringen ook al jaren aan organisaties van diverse evenementen, zoals Hengstenkeuring Den Bosch, Indoor Brabant en CH Eindhoven.

Meer weten? Neem contact op!

Meer weten over onze dressuurringen? Of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan direct contact met ons op via +31 (0)485-575920. Wij nemen graag de tijd om u te informeren en adviseren. Via onze website is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen of te kijken bij welke dealers onze ringen verkrijgbaar zijn. 

 

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht

Heritage Products

Radioweg 7
5836 CD, Sambeek

Tel. +31 (0)485-575920
Fax. +31 (0)485-576643

info@heritage-products.nlOver ons

 Stijlvol
 Veilig voor ruiter en paard
 Compact op te bergen
 Eenvoudig te plaatsen
 Bekend van grote internationale wedstrijden
 Duurzaam
 Onderhoudsvriendelijk
 Veilig voor ruiter en paard
 Eenvoudig te installeren
 Stijlvolle uitstraling
 Stabiele constructie
 Uiterst veilig voor ruiter en paard
 Naar eigen smaak kleuren combineren
 Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
 Geproduceerd naar FEI richtlijnen
 Praktisch in gebruik
 Compact op te bergen en te vervoeren
 Innovatief stalstrooisel
 Exclusief importeur van Hippo Gold in Nederland
 Hippo Gold bevat minder ammoniak
 Het strooisel is na gebruik ideaal in te zetten als compost