De beste omheining voor uw paardenbak

De beste omheining voor de paardenbak vindt u bij Heritage Products in Sambeek. Onze omheiningen vormen een harmonieus samenspel tussen schoonheid en functionaliteit. Bovendien zijn ze representatief, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en veilig. Op deze manier schaft u de beste omheining voor uw paardenbak aan.

Een veilige omheining voor de paardenbak

De traditionele omheiningen voor de paardenbak van Heritage Products zijn gemaakt van geavanceerd kunststof. Bij de ontwikkeling van de hekwerken houden wij er rekening mee dat ze onderhoudsvrij en veilig zijn, en eenvoudig te monteren. Hierdoor kunnen wij u jarenlang plezier van uw omheining garanderen, zodat u veilige wedstrijden kunt houden en de onderhoudskosten laag blijven. In het aanbod van Heritage Fence vindt u diverse hekwerken:

  • Een heritage hekwerk: Deze traditionele omheining bestaat uit een mengsel van PVC met UV- inhibitoren en weekmakers. Deze zorgen ervoor dat er geen aantasting door zonlicht kan voorkomen en dat het hekwerk niet splintert. Het PVC is niet alleen weerbestendig, maar ook kleurvast. Dit houdt in dat u niet hoeft te schilderen omdat er kleurverschil is ontstaan.
  • Artwood hekwerk. Bij deze omheining hebben de kunststof profielen een buitenschil van houtcompound. U gebruikt dit hekwerk als afrastering van weides waar de paarden lopen. U heeft de voordelen van kunststof omheining, terwijl de omheining van uw paardenbak de natuurlijke uitstraling van hout heeft.

 

Vraag bij interesse een offerte aan

Heeft u interesse in een omheining voor de paardenbak van Heritage Products? Vraag dan via onze website een vrijblijvende offerte aan. Indien u nog vragen heeft, kunt u ons gerust even bellen. Bel dan naar +31 (0)485-575920. Wij helpen u graag bij het vinden van een passende omheining voor uw paardenbak. 

 

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht

Heritage Products

Radioweg 7
5836 CD, Sambeek

Tel. +31 (0)485-575920
Fax. +31 (0)485-576643

info@heritage-products.nlOver ons

 Stijlvol
 Veilig voor ruiter en paard
 Compact op te bergen
 Eenvoudig te plaatsen
 Bekend van grote internationale wedstrijden
 Duurzaam
 Onderhoudsvriendelijk
 Veilig voor ruiter en paard
 Eenvoudig te installeren
 Stijlvolle uitstraling
 Stabiele constructie
 Uiterst veilig voor ruiter en paard
 Naar eigen smaak kleuren combineren
 Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
 Geproduceerd naar FEI richtlijnen
 Praktisch in gebruik
 Compact op te bergen en te vervoeren
 Innovatief stalstrooisel
 Exclusief importeur van Hippo Gold in Nederland
 Hippo Gold bevat minder ammoniak
 Het strooisel is na gebruik ideaal in te zetten als compost