Hoogwaardige omheiningen voor uw paardenbak

U kunt bij Heritage Products in Sambeek terecht voor verschillende soorten omheiningen. Wij zijn gespecialiseerd in hekwerken en hebben een goede connectie met de topsport. Een goede paardenomheining rondom de piste is namelijk van groot belang voor een goed verloop van de wedstrijd. Zeker als het om officiële en internationale wedstrijden gaat. Dan is het hebben van een goede paardenomheining natuurlijk zeer belangrijk, voor u en uw paard

Het kiezen van de juiste omheiningen voor uw paard

Heritage Products biedt diverse traditionele paardenomheiningen. Deze zijn gefabriceerd van geavanceerd kunststof of behandeld hout, dat lang mee gaat. Bij de ontwikkeling van de kunststof houden wij rekening met diverse factoren. Zo moet de omheining duurzaam zijn, maar ook veilig en onderhoudsvrij. Ook het monteren moet niet voor problemen zorgen. Dit alles waarborgt jarenlang plezier van uw omheining, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over reparatie- of onderhoudskosten en ook uw paard heeft hier voordeel van.

Verschillende soorten omheiningen

Heritage Products heeft onder andere de volgende omheiningen:

  • Een elektra raster: deze omheining bestaat uit kunststof palen waardoor het elektradraad geleid wordt. Er zijn geen isolatoren of bevestigingsbeugels nodig. Dit zorgt ervoor dat de draad minder gevoelig is voor slijtage en dus jarenlang strak blijft zonder dat u hem na hoeft te spannen.
  • Wij hebben ook een schrikdraadapparaat en andere accessoires beschikbaar en een speciale montageploeg. Indien u uw paardenomheining zelf wilt monteren, begeleiden onze verkopers u graag bij het kiezen van de juiste omheining voor zowel uzelf als uw paard.
  • Weideomheiningen, in de vorm van een landscape hekwerk, dat een natuurlijke uitstraling van hout heeft.
  • Een country hekwerk, van echt hout gemaakt.

 

Kies voor een verzorgde uitstraling

De elektrarasters kenmerken zich bovendien door en uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit en hebben een verzorgde uitstraling. Wilt u graag meer weten over de paardenomheiningen van Heritage Products? Neem dan telefonisch contact met ons op: +31 (0)485-575920. Via onze website kunt u ook direct een vrijblijvende offerte opvragen.

 

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht

Heritage Products

Radioweg 7
5836 CD, Sambeek

Tel. +31 (0)485-575920
Fax. +31 (0)485-576643

info@heritage-products.nlOver ons

 Stijlvol
 Veilig voor ruiter en paard
 Compact op te bergen
 Eenvoudig te plaatsen
 Bekend van grote internationale wedstrijden
 Duurzaam
 Onderhoudsvriendelijk
 Veilig voor ruiter en paard
 Eenvoudig te installeren
 Stijlvolle uitstraling
 Stabiele constructie
 Uiterst veilig voor ruiter en paard
 Naar eigen smaak kleuren combineren
 Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
 Geproduceerd naar FEI richtlijnen
 Praktisch in gebruik
 Compact op te bergen en te vervoeren
 Innovatief stalstrooisel
 Exclusief importeur van Hippo Gold in Nederland
 Hippo Gold bevat minder ammoniak
 Het strooisel is na gebruik ideaal in te zetten als compost