Springbalken voor verschillende evenementen

Springbalken kunt u het best bij Heritage Products uit Sambeek, in regio Nijmegen, kopen. Wij produceren de meest moderne en vooruitstrevende omheiningen, grand-prix-dressuurringen en hindernissen voor de paardensport. Onze constructies worden al bij vele verenigingen en evenementen gebruikt. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer maneges en andere bedrijven binnen de paardrijsport de springbalken van Heritage Products kopen.

Kies uit een ruim assortiment met uiterst duurzame springbalken om te kopen

Heritage Products produceert en verkoopt innovatieve en uiterst duurzame springbalken voor de paardenspringsport. Ons assortiment aan springmateriaal bestaat uit standaard hindernisbalken en custom (op maat gemaakte) hindernisbalken. Daarnaast leveren we kunststof hanghekken, onderhekken en planken om de hindernis compleet te maken. De kunststof springbalken die u bij ons kunt kopen, zijn opgebouwd uit buizen die door en door gekleurd zijn. Dit zorgt ervoor dat de balken lang mooi blijven. Bovendien leveren wij uitsluitend balken die niet splinteren of scheuren. De veiligheid en duurzaamheid van ruiter en paard is daardoor ook te allen tijde gewaarborgd. Om de balken het benodigde gewicht van ongeveer 12 kilogram te geven, bestaat de kern van elke balk uit hout. Op deze wijze mogen onze balken ook worden gebruikt tijdens officiële wedstrijden.

Wat zijn uw wensen? We horen het graag!

Graag horen wij uw wensen met betrekking tot uw hindernis, zodat we u op de juiste wijze adviseren over de springbalken die u het best kunt kopen. Neem contact met ons op via +31 (0)485-575920 of vraag online een vrijblijvende offerte aan. U kunt ook langsgaan bij één van onze dealers. Wilt u meer informatie over de kwalitatief hoogwaardige springbalken die u bij ons kunt kopen? Ook dan staan wij graag voor u klaar. 

 

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht

Heritage Products

Radioweg 7
5836 CD, Sambeek

Tel. +31 (0)485-575920
Fax. +31 (0)485-576643

info@heritage-products.nlOver ons

 Stijlvol
 Veilig voor ruiter en paard
 Compact op te bergen
 Eenvoudig te plaatsen
 Bekend van grote internationale wedstrijden
 Duurzaam
 Onderhoudsvriendelijk
 Veilig voor ruiter en paard
 Eenvoudig te installeren
 Stijlvolle uitstraling
 Stabiele constructie
 Uiterst veilig voor ruiter en paard
 Naar eigen smaak kleuren combineren
 Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
 Geproduceerd naar FEI richtlijnen
 Praktisch in gebruik
 Compact op te bergen en te vervoeren
 Innovatief stalstrooisel
 Exclusief importeur van Hippo Gold in Nederland
 Hippo Gold bevat minder ammoniak
 Het strooisel is na gebruik ideaal in te zetten als compost