Outlet Heritage Products

Voordelige sets en producten uit de verhuur en demonstraties

Heritage Products maakt volledig kunststof dressuur pistes en hindernissen voor de paarden springsport. De producten zijn onderhoudsvrij, duurzaam en veilig voor ruiter en paard. De dressuur arena’s en de kleurrijke hindernissen worden wereldwijd gebruikt en zijn populair vanwege het gebruiksgemak gecombineerd met de veiligheid. Naast verkoop van producten heeft Heritage Products ook een verhuur mogelijkheid. Zo worden er diverse hindernissets en dressuurarena’s samen met tijdelijk hekwerk gebruikt door vele grote en kleine evenementen. De producten die daarvoor worden gebruikt proberen we jaarlijks te verversen. De 2-de hands producten verkopen we vervolgens als outlet tegen een zeer scherpe prijs.

We hebben diverse hindernissen en dressuur materialen beschikbaar. Bekijk de andere advertenties op marktplaats of informeer naar de huidige voorraad. We helpen u graag. Hieronder een overzicht van de aangeboden producten en sets. Let op: op=op dus het kan zijn dan een set of product dat op deze pagina staat al is verkocht. We doen ons best om het overzicht up to date te houden. 

Dressuurproducten

Dressuur arena 20x60m

Deze sets zijn gebruikt geweest op de mooiste evenementen zoals Indoor Brabant en de NK dressuur. Rijd jij straks in dezelfde baan als jouw topsport helden? Heritage Products biedt die unieke kans tegen een sterk gereduceerd tarief.

Een set 20x60m bevat de volgende onderdelen:

41 planken van 4 meter (dat is 1 reserve)

36 lijnkegel – 4 hoekkegels

 

Catalogusprijs: € 2.575,00,- excl. BTW.

NU IN DE OUTLET: € 1.750,- excl. BTW

Dressuur arena 20x40

Deze sets zijn gebruikt geweest op de mooiste evenementen zoals Indoor Brabant en de NK dressuur. Rijd jij straks in dezelfde baan als jouw topsport helden? Heritage Products biedt die unieke kans tegen een sterk gereduceerd tarief.

Een set 20x40m bevat de volgende onderdelen:

31 planken van 4 meter (dat is 1 reserve)
26 lijnkegel 
4 hoekkegels

Catalogusprijs: € 1.925,00,- excl.

BTW.NU IN DE OUTLET: € 1.385,- excl. BTW 

Dressuur letters VDK

Set VDK letters. 12 stuks. 

A B C E F H K M V P R S

Catalogusprijs: € 513,- excl. BTW.

NU IN DE OUTLET: € 359,- excl. BTW

Hindernisproducten

Losse set classic vleugels

2x grote classic vleugel zonder vulling. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Om zelf tot sponsorhindernis te maken.

Normaal € 364,- excl. BTW.

Nu in de outlet: € 275,- excl. BTW.

Cavaletti Birkhof Rechthoek

Unieke kunststof caveletti met rechthoekige zijkanten. Balk 180cm. Zijkanten zijn zwart, Balk: Geel (met houtvulling)

Normaal € 82,50 excl. BTW.
Nu in de outlet: € 60,- excl. BTW. 

Meer informatie aanvragen?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van toekomstige aanbieden en nieuws? meldt je dan aan voor de nieuwsbrief. Deze wordt verstuurd via Mailchimp. Zo kun je heel eenvoudig aan- en ook weer afmelden. Hiernaast staat het aanmeld formulier. Dit formulier is ook hier te vinden: http://eepurl.com/c5Vrlv 

Subscribe

* indicates required