Heritage Products hindernis configurator

Stel je eigen hindernissen en set samen
Naar de configurator

Hindernis configurator

Met de Heritage Products hindernis configurator ontwerp je zelf je ideale hindernissen en complete set. Kies eenvoudig de kleuren en de stijl en je ziet direct het resultaat voor je. Je kunt balken en opvulling kiezen in diverse kleuren. De configurator houd voor je bij wat de prijs is van de hindernis en ook voor de complete set.

 

Opslaan en later verder gaan

Wanneer je klaar bent met de configuratie kun je die opslaan door middel van een code. Met die code kun je later je samenstelling weer oproepen. De code kun je ook doorgeven bij Heritage Products zodat we je kunnen helpen met de keuzes en mogelijkheden, je order kunnen starten of verdere info over levertijden en kosten geven. Als je een samenstelling opslaat dan is dat compleet vrijblijvend. Er wordt enkel een unieke code gegenereerd die je in staat stelt om die exacte  samenstelling weer te krijgen. Die code wordt tevens naar Heritage Products gestuurd. 

Bestellen

Ben je helemaal tevreden met de set die je hebt samengesteld? Sla hem op en geef de unieke code aan ons door. We kunnen dan bekijken wat er in de bestelling moet komen en zullen de order verder via de email of telefoon verwerken. We bekijken dan ook samen de mogelijkheden voor transport of het ophalen van de set bij ons in Sambeek.  

Maatwerk voor de hindernissen

Maatwerk blijft altijd nog mogelijk. Gaat je interesse uit naar een samenstelling die niet in de configurator te vinden is, of heb je een eigen idee voor een vormgeving. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen naar de mogelijkheden. We hebben de productie voor de hindernissen in eigen huis en kunnen met onze geavanceerde CNC freesmachines uiteenlopende designs maken. Daarnaast denken we graag vanuit een praktisch oogpunt mee zodat je uiteindelijk een hindernis hebt die naar volle tevredenheid gebruikt zal worden.