Cavaletti balken

Bent u op zoek naar flexibele spring cavaletti balken voor uw paard? Met behulp van onze cavaletti’s kunt u uw paard(en) optimaal trainen aan de hand, aan de longe of onder het zadel. Onze cavaletti’s zijn gemaakt van kunststof, dit maakt ze licht van gewicht en zeer veilig. De cavaletti’s zijn hierdoor ook nog eens onderhoudsvrij en eenvoudig op te bergen en te transporteren.

Ons aanbod aan flexibele spring cavaletti balken voor uw paard

Bij de complete flexibele spring cavaletti balken maken wij gebruik van kunststof balken gevuld met hout. Ons assortiment cavalleti’s is beschikbaar in diverse soorten en maten. Daarnaast zijn de balken verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Wit
  • Zwart
  • Rood
  • Groen
  • Blauw
  • Geel

Kunststof cavaletti compleet

Cavaletti met een kunststof balk van 180cm en driehoekige kunststof zijpanelen. Deze cavaletti kan op 3 hoogtes gesteld worden. De driehoeken zorgen ervoor dat bij longeren nergens uw koord achter blijft hangen.

€ 97,50 excl BTW  /  € 117,98 incl BTW per stuk

Kunststof cavaletti losse staander

Met deze cavaletti staanders kan een cavaletti gebouwd worden op 3 verschillende hoogtes (max 45 cm hoog). Super compact op te bergen en snel te plaatsen. Te gebruiken met balken tot 10cm doorsnede.

€ 55,- excl BTW  /  € 66,55 incl BTW per set van  twee stuks

Kleine cavaletti

Set met 2 kleine cavaletti blokken van 30 x 30 x 14 cm en 1 kunststof balk van 3 meter.

€ 88,63 excl. BTW / € 107,24 incl. BTW

Grote cavaletti

Set met 2 grote cavaletti blokken van 50 x 50 x 20 cm en 1 kunststof balk van 3 meter.

€ 133,63 excl. BTW / € 161,69 incl. BTW

Kunststof cavaletti blok klein

Lichtgewicht cavaletti blok. Uitvoering klein: 30 x 30 x 14 cm.

€ 25,- excl BTW  /  € 30,25 incl BTW

Kunststof cavaletti blok groot

Lichtgewicht cavaletti blok. Uitvoering groot: 50 x 50 x 20 cm.

€ 47,50 excl BTW  /  € 57,48 incl BTW

Bestel uw cavaletti vandaag nog!

Wilt u flexibele spring cavaletti balken bestellen? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod online. Bestel nu! Heeft u aanvullende vragen of wilt u meer weten over ons bedrijf? Ook dan kunnen wij u zeker helpen. Naast cavaletti’s vindt u in ons assortiment ook dressuurletters en al het andere benodigde voor uw dressuurbaan. Neem contact met ons op bij vragen. Wij helpen u graag.