Veilige hindernissen met onderhoudsgemak

De hindernismaterialen van Heritage Products onderscheiden zich in veiligheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Door een combinatie van speciaal geselecteerde door en door gekleurde kunststof profielen en geavanceerde moderne productie technieken onstaat een product met unieke eigenschappen. Onze hindernisbalken zijn omhuld met kunststof en gevuld met hout. Hierdoor hoeven de hindernismaterialen niet worden geschilderd of onderhouden te worden.  De kleurcombinaties van de hindernismaterialen kunnen zelf gekozen worden.

Naast de standaard hindernissen kunt u bij ons ook terecht voor hindernisaccessoires. Denk hierbij aan (veiligheids)lepels, springsloten, hanghekken, planken of cavaletti’s in alle soorten en maten. De verschillende accessoires en hindernisattributen maken het mogelijk om een een compleet en gevarieerd parcours samen te stellen.

Profiteer van de voordelen van onze hindernissen

De door Heritage Products ontwikkelde kunststof voet waarmee de hindernissen worden afgewerkt zorgt voor ultieme veiligheid voor paard en ruiter. Daarnaast maakt het de hindernissen uiterst compact waardoor ze eenvoudig op te bergen zijn.  Al onze hindernissen en andere producten worden gemaakt met moderne en vooruitstrevende technieken. Bij ons worden onder andere de bekende witte kunststof omheiningen en Grand Prix dressuurringen geproduceerd. Wij hebben diverse soorten hindernissen te koop:

  • Complete hindernissen:
    Bestaande uit losse onderdelen, zodat u geheel naar eigen inzicht uw hindernis kunt samenstellen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, wat ook geldt voor de staanders en frames.
  • Sponsorhindernissen:
    U kunt hierbij kiezen uit standaard modellen, maar u kunt ook uw hindernissen geheel op maat laten maken. Op deze manier krijgen uw sponsoren of uw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient.

Vraag meer informatie over de hindernissen die te koop zijn

Bent u benieuwd geworden naar alle hindernismaterialen die wij te koop aanbieden? Neem dan contact met ons op.
Dit kan door te bellen naar +31 (0)485-575920. Ook kunt u direct een offerte aanvragen. Wij geven u graag het advies dat u nodig heeft.