Verhuur

Eenvoudig en snel op- en afbouwen. Stijlvolle uitstraling
Naast verkoop, verhuurt Heritage Products ook hekwerk en dressuurringen aan organisaties van evenementen, zoals Hengstenkeuring Den Bosch, Indoor Brabant, CH Eindhoven en Rabo Talentendag. Deze hekwerken zijn eenvoudig en zeer snel te plaatsen door het innnovatieve systeem. De verhuur hekken zijn beschikbaar in Heritage Fence wit en in Artwood fence houtlook. De hekken worden geleverd in een speciale krat waarop 80 meter geplaatst kan worden.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw evenement. Hieronder bekijkt u enkele grote evenementen waar Heritage Products al materialen levert.

Indoor Brabant

Indoor Brabant maakt al vele jaren gebruik van de dressuur arena’s van Heritage products. Daarnaast wordt ook de mobiele omheining ingezet voor de vele rijbakken en corridors. De chique uitstraling van de Heritage Products materialen past goed bij dit evenement.

KWPN Hengstenkeuring

Bij de KWPN Hengstenkeuring in februari verzorgt Heritage Products al jaren de tijdelijke omheining en de dressuurpiste. Dit prachtige evenement wordt jaarlijks gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. De KWPN hengstenkeuring gebruikt zowel het houtlook hekwerk als het witte kunststof hekwerk.

NK Dressuur Ermelo

Vanaf de opening zijn er steeds meer grote evenementen op het KNHS centrum in Ermelo. Op dit prachtige terrein wordt onder andere het NK dressuur gehouden. Voor dit Nederlands Kampioenschap wordt gebruik gemaakt van de Heritage Products dressuurpistes.

Horse Event

Vanaf 2015 is het jaarlijkse Horse Event verhuist naar het KNHS centrum in Ermelo. Na jaren van succesvolle events in Deurne was de 2016 editie groter dan ooit. Heritage Products is al jaren trotse partner van dit event dat wordt georganiseerd door Academy Bartels. Nergens wordt er meer tijdelijke omheining gebruikt van Heritage Products als bij Horse Event in Ermelo.
Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende prijzen. Heeft u een project of evenement, informeer dan voor een offerte op maat. Heritage Products kan naast de omheining ook zorgen voor montage, transport en advies. Plant u een groot evenement waarbij wellicht veel tijdelijke omheining nodig is? informeer dan zo vroeg mogelijk bij ons. Zo voorkomt u, zeker in populaire weekenden dat we niet voldoende omheining beschikbaar hebben.