Sponsorhindernissen

Hindernissen die uw bedrijf in de schijnwerpers zetten
De paardenspringsport is een prachtig podium voor het promoten van uw bedrijf. Van kleine concoursen tot grote internationale wedstrijden, er zijn altijd veel mensen bij betrokken en dus veel publiek en zichtbaarheid. Een opvallende reclame hindernis die uw merk goed vertegenwoordigd kan daarbij uw bedrijf veel opleveren. Het team van Heritage Products denkt graag met u mee hoe we het meeste uit uw reclamehindernis kunnen halen. We werken daarbij graag met kunststof elementen die zonder veel onderhoud zeer lang representatief blijven. Daarnaast kunnen we met top kwaliteit houten onderdelen eenvoudig uw bedrijfskleuren overnemen. De hindernissen zijn zeer duurzaam en veilig voor ruiter en paard. Ze geven een langdurige positieve uitstraling en zijn de beste manier van promotie in de springsport.

De standaard reclamehindernis van Heritage Products noemen wij Flexpro. Deze Flexpro hindernissen bestaan uit een gelast rechthoekig kunststof frame met in het frame een full-color gedrukt kunststof zeildoek gespannen. Het resultaat is een uiterst duurzame en flexibele oplossing aangezien de doeken zeer stevig zijn en kunnen worden gewisseld zonder schade aan de frames. Daarnaast blijft deze vleugel zeer representatief voor uw bedrijf. U kunt ook kiezen voor op maat gemaakte custom vleugels.

Veilige wedstrijd hindernissen voor ruiter en paard

Heritage Products Flexpro hindernissen bieden de ruiter en paard ultieme veiligheid. Het innovatief gebruik van kunststoffen voorkomt splinters en scherpe randen.

Ultiem gebruiksgemak

U hoeft de hindernissen niet meer bij te schilderen wanneer u deze samenstelt uit compleet kunststoffen onderdelen. Daarbij zijn de zijvleugels eenvoudig te verplaatsen en compact op te bergen.

Mix van materialen

Heeft uw huisstijl specifieke kleuren? geen probleem. De doeken in de Flexpro vleugels kunnen in Full-color uitgevoerd worden. Daarnaast kan er met gelakte houten balken gewerkt worden. Deze kunnen eenvoudig aangepast worden aan de huiskleuren van uw merk.

Maatwerk designs

Heritage Products kan uit kunststof plaatmateriaal verschillende maatwerk vormen produceren. Dit gecombineerd met uniek full-color drukwerk resulteert in uiterst gepersonaliseerde reclame hindernissen die uw merk perfect vertegenwoordigen.

Uw persoonlijke schets en offerte

U kunt al een Flexpro reclamehindernis samenstellen vanaf € 783,60 excl. BTW. We helpen u graag verder van schets tot eindresultaat. Stuur ons de link van uw website met daarbij uw wensen en we maken vrijblijvend voor u een offerte met bijbehorende schets. Grote merken zoals Pavo en Rabobank gingen u al voor.