Afzet hekken en losspring hekken

Voor het tijdelijk opdelen van uw rijbak of het geleiden van uw paarden bij losspringen

Van het innovatieve witte kunststof produceert Heritage Products naast permanent te plaatsen omheiningen ook hekwerken die tijdelijk kunnen worden geplaatst. Ideaal om bijvoorbeeld uw rijbak in 2 gedeeltes te splitsen tijdens trainingen of wedstrijden. De hekken zijn compleet als één geheel gemonteerd en kunnen dus eenvoudig en snel verplaatst worden. Voor het losspringen biedt Heritage Products daarnaast ook nog speciale vlakke en oplopende hekken die u als fuik geleiding kunt gebruiken wanneer uw paarden los springen. Alle tijdelijke omheiningen van Heritage Products zijn voorzien van een veilige massieve kunststof voet.

De hekken voor losspringen van 2m lengte kunnen op verzoek worden voorzien van sleuven aan de buitenzijde voor planken. Zo kunt u met planken die u al heeft de omheining schakelen en voordeliger de meters bouwen. 

Verder denken we graag mee hoe we met maatwerk de perfecte oplossing kunnen maken voor uw behoefte. We hebben de productie hiervan volledig in huis dus er zijn zeer veel mogelijkheden. 

Op aanvraag en tegen meerprijs kunnen de hekken ook uitgevoerd worden in Artwood.

Stuks prijzen voor afzet hekken in wit kunststof:
Recht 2 meter: € 175,- excl. BTW / € 211,75 incl. BTW
Oplopend 2 meter: € 195,- excl. BTW / € 235,95 incl. BTW

4 meter: € 210,- excl. BTW / € 254,10 incl. BTW
5 meter: € 220,- excl. BTW / € 266,20 incl. BTW

Prijzen voor Artwood uitvoering tegen meerprijs.