Hekken voor losspringen in de paardensport

Bent u geïnteresseerd in onze producten?
Vraag een offerte aan!

Makkelijk in onderhoud

✔ Uitgebreid dealer netwerk

Veilig en duurzaam

Losspringen over losstaande hekken is belangrijk voor paarden in de paardensport. Met name voorafgaand aan wedstrijden moeten de paarden in staat zijn om los te springen. Bij Heritage Products uit Saambeek vindt u hekken van hoge kwaliteit die te plaatsen zijn om de plekken waar u ze nodig heeft.

Losspringen over onze hekken in de paardensport

Het is voor paarden niet altijd makkelijk om zomaar los te springen over bepaalde hindernissen. Ook paarden kunnen angst hebben en liever de sprong niet wagen. Binnen de paardensport zijn er daarom ook vlakke en oplopende hekken die het losspringen bevorderen. Deze hekken vindt u bij Heritage Products. Ons team adviseert u graag over deze ondersteuning bij hindernissen in de paardensport. Wilt u de rijbak kleiner maken waarin gesprongen wordt? Daar hebben wij ook oplossingen voor. Zo bestelt u eveneens gemakkelijk onze mobiele omheiningen. Deze zijn van hetzelfde hoogwaardige kunststof gemaakt en beschikken ook over een zware kunststofpoot om de veiligheid van mens en dier te garanderen.

Dressurkegel Kunststoff | Heritage Products B.V.
Stal met paard | Heritage Products B.V.

Laat uw paarden veilig losspringen

Al jaren is ons bedrijf actief in de paardensport, waaronder het aanbieden van hekken voor het losspringen. Wilt u weten of onze hekken geschikt zijn voor uw wensen? Neem dan contact met ons op. Wij bieden ook de mogelijkheid tot de verhuur van bepaalde producten. Vraag zeker naar de mogelijkheden hiervan.