Mobiele omheining voor paarden

Bent u geïnteresseerd in onze producten?
Vraag een offerte aan!

Makkelijk in onderhoud

✔ Uitgebreid dealer netwerk

Veilig en duurzaam

Zoekt u een mobiele omheining om de rijbak voor uw paarden tijdelijk te verkleinen? Daarvoor bekijkt u zeker het aanbod van Heritage Products uit Sambeek. Als toonaangevende en ervaren partij in het verschaffen van uiteenlopende afrasteringen en omheiningen voor paarden, zijn wij dé plek om uw benodigde mobiele omheining te kopen.

Waarom kiezen voor onze mobiele omheining voor uw paarden?

Wanneer u kiest voor onze kwalitatieve mobiele omheining om te gebruiken voor het trainen van uw paarden, bent u verzekerd van een goed product. Onze hekken en hindernissen voor de paardensport zijn gemaakt van wit kunststof dat zich onder alle condities goed houdt. Zo heeft u er weinig omkijken naar, hoe vaak u het ook verplaatst. Ze kunnen zowel binnen als buiten ingezet worden als extra omheiningen om de bewegingsruimte van de paarden kleiner te maken. Heeft een van uw paarden moeite om over bepaalde hindernissen te springen? Dan kan deze mobiele omheining uw paarden helpen om tot de springbalken te komen.

Dressurkegel Kunststoff | Heritage Products B.V.
Stal met paard | Heritage Products B.V.

Vraag advies voor de beste mobiele omheining

Bij ons paardensportbedrijf staan experts klaar om u de beste mobiele omheining voor uw paarden te adviseren. Weet u al wat u nodig heeft? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan. Al onze omheiningen voor een paardenbak zijn voorzien van een massieve kunststof voet om veiligheid te garanderen. Ontdek nog meer van de voordelen van onze materialen.