VDK letterkegel

VDK letter kegel, 63cm hoog met stickers voor 4 zijdes. leverbaar gestickerd en met losse stickers erbij. De kegels hebben speciale stapel supports zodat een set veilig op elkaar gestapeld kan worden zonder dat ze aan elkaar vast komen te zitten. Bovenin is ruimte voor een bloempot.

Prijs per stuk:

€ 49,50 excl. BTW (gestickerd) / € 59,90 incl. BTW

€ 40,- excl. BTW (losse stickers) / € 48,40 incl. BTW

VPKLK-S letterkegel

VPKLK-S letter kegel met decoratieve zuil. Met stickers voor 4 zijdes. De kegels kunnen apart van de zuiltjes opgestapeld en opgeborgen worden.

Prijs per stuk:

€ 72,50 excl. BTW  / € 87,73 incl. BTW

 

VPKLG-S letterkegel

VPKLG-S letterzuil met decoratieve afwerking. Met stickers voor 4 zijdes. De zuilen kunnen permanent op de grond bevestigd worden.

Prijs per stuk:

€ 52,50 excl. BTW  / € 63,53 incl. BTW

 

VDZ letterzuiltje

VDZ Letterzuil. Deze kleine zuil is speciaal ontwikkeld voor op de planken van de Heritage Products dressuur arena. Dit kleine zuiltje is ideaal compact op te bergen en kan snel worden uitgezet. Daarbij is het een zeer voordelige optie voor uw dressuurletters

Prijs per stuk:

€ 14,30 excl. BTW / € 17,30 incl. BTW

 

Dressuur trailer

Heritage Products heeft een kleine trailer ontwikkelt voor het stallen en vervoeren van een complete dressuurarena. De planken, kegels en letters kunnen veilig en snel worden opgeladen en afgeladen waardoor het bouwen en stallen van een kegelpiste eenvoudig en snel gedaan kan worden. Verder kan men in één oogopslag zien of de piste compleet is. De trailer kan worden gebruikt op eigen terrein en is eenvoudig te verplaatsen met een mini-loader of tractortje met trekhaak. Hieronder een impressie van de trailer. De trailer is te koop vanaf € 1.650,- ex BTW / € 1.996,50 incl. BTW  per stuk (exclusief dressuurpiste en letters).