Binnenkort staat de NK dressuur op de planning. Wij leveren daar als Heritage Products zijnde al erg lang de dressuurpistes voor. Naast dit mooie event staan de dressuurpistes op vele grote nationale en internationale wedstrijden en in vaste en mobiele vorm bij vele clubs, maneges en stallen. We zijn daar erg trots op. Verder is Heritage Products recent van eigenaar gewisseld. Timmy Barten heeft het stokje over mogen nemen van Ernest Bloemen. En ja, wie iets te vieren heeft die trakteert.

We willen daarom de volgend actie opzetten t/m juni:
Alle dressuurpistes (permanent en met kegels), besteld in de actieperiode, worden franko geleverd in Nederland en België. De actie is zeker ook geldig bij bestelling bij één van onze dealers. Je kunt de lokale dealer vinden op onze website via onderstaande knop.

Voor deze actie hebben we een aantal actie voorwaarden opgesteld.

 

Actievoorwaarden voor de dressuurpiste promotie mei en juni 2024:

  1. Actie van toepassing op complete sets dressuurringen of samenstellingen van ten minste 20x40m. Bij twijfel gewoon even navragen bij ons.
  2. Voor de actie komen de dressuurpistes in aanmerking van type HDPK met de kegels+4m planken, de HDPB met de 35cm permanente palen en HPDV met de 107cm permanente palen.
  3. Voor levering is het nodig dat de locatie bereikbaar is voor een vrachtwagen en dat er iemand aanwezig is met heftruck of iets dergelijks voor het lossen
    1. Indien dat niet mogelijk is kijken we in overleg of we zelf wellicht kunnen rijden of wat de andere mogelijkheden zijn.
  4. Leveringen in Nederland en België, uitgezonderd Waddeneilanden (in overleg)
  5. Bestellingen geplaatst bij Heritage Products tot en met 30-06-2024
  6. Levering kan nog in juli plaatsvinden
  7. Eventuele lettersets bestel bij de pistes worden franko meegeleverd. Los bestelde lettersets worden wel verzendkosten voor gerekend.
  8. Heritage Products houd zich het recht voor te beslissen in geval van onduidelijkheden of uitzonderlijke gevallen