De beste omheining voor uw paardenbak

Bent u geïnteresseerd in onze producten?
Vraag een offerte aan!

Makkelijk in onderhoud

✔ Uitgebreid dealer netwerk

Veilig en duurzaam

De beste omheining voor de paardenbak vindt u bij Heritage Products in Sambeek. Onze omheiningen vormen een harmonieus samenspel tussen schoonheid en functionaliteit. Bovendien is een paardenomheining van ons bedrijf representatief, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en veilig. Deze kunststof omheining zal lang meegaan. U schaft zo dus de beste omheining voor uw paardenbak aan en waarborgt de veiligheid van zowel uw paarden als de ruiters.

Een veilige omheining voor de paardenbak

De traditionele hekwerken en omheiningen voor de paardenbak van Heritage Products zijn gemaakt van geavanceerde kunststof. Bij de ontwikkeling van de hekwerken houden wij er rekening mee dat ze onderhoudsvrij en veilig zijn. Bovendien is elk type paardenomheining van ons bedrijf eenvoudig te monteren. Hierdoor kunnen wij u jarenlang plezier van uw omheining garanderen, zodat u veilige wedstrijden houdt met uw paarden en de onderhoudskosten laag blijven.

Een paardenomheining van ons bedrijf blijft zelfs buiten jarenlang mooi

Bent u op zoek naar een kunststof omheining voor een dressuurring voor uw paard? Het Heritage-hekwerk is een traditionele paardenomheining en bestaat uit een mengsel van pvc met uv-inhibitoren en weekmakers. Deze zorgen ervoor dat er geen aantasting door zonlicht kan voorkomen en dat het hekwerk niet splintert. Het pvc is niet alleen weerbestendig, maar ook kleurvast. Dit houdt in dat u het hekwerk niet steeds opnieuw hoeft te schilderen om kleurverschillen weg te werken.

omheining paardenpak | Heritage Products
Stal met paard | Heritage Products B.V.

Het Artwood-hekwerk is een prachtige omheining voor de weides van uw paarden

Bent u benieuwd waar onze kunststof omheining voor uw paard uit bestaat? Bij het Artwood-hekwerk hebben de kunststofprofielen een buitenschil van houtcompound. U gebruikt deze omheining als afrastering van weides waar de paarden lopen. U heeft de voordelen van kunststof omheining, terwijl de omheining van uw paardenbak de natuurlijke uitstraling van hout heeft. Bekijk ook ons aanbod aan cavaletti’s.

Vraag bij interesse een offerte aan voor een kunststof omheining voor uw paard

Heeft u interesse in een omheining voor de paardenbak van Heritage Products? Vraag dan via onze website een vrijblijvende offerte voor een paardenomheining aan. Indien u nog vragen heeft, kunt u ons gerust even bellen, ook wanneer het vragen over onze hindernissen voor de paardensport betreft. Bel dan naar +31 (0)485-575920. Wij helpen u graag bij het vinden van een passende omheining voor uw paardenbak.