Springbalken voor verschillende evenementen

Bent u geïnteresseerd in onze producten?
Vraag een offerte aan!

Makkelijk in onderhoud

✔ Uitgebreid dealer netwerk

Veilig en duurzaam

Springbalken kunt u het best kopen bij Heritage Products uit Sambeek, in regio Nijmegen. Wij produceren de meest moderne en vooruitstrevende omheiningen, Grand Prix-dressuurringen en hindernissen voor de paardensport. Onze constructies worden al bij vele verenigingen en evenementen gebruikt. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer maneges en andere bedrijven binnen de paardrijsport de springbalken van ons bedrijf kopen.

Kies uit een ruim assortiment met uiterst duurzame springbalken om te kopen

Bent u op zoek naar kunststof hindernisbalken? Het team van ons paardensportbedrijf produceert en verkoopt innovatieve en uiterst duurzame springbalken voor de paardenspringsport. Ons assortiment aan springmateriaal bestaat uit standaard hindernisbalken en op maat gemaakte hindernisbalken. Daarnaast leveren we kunststof hanghekken, onderhekken en planken om de hindernis compleet te maken. De kunststof paardenbakomheining die u bij ons kunt kopen, zijn opgebouwd uit buizen die door en door gekleurd zijn. Dit zorgt ervoor dat de balken lang mooi blijven. Bovendien leveren wij uitsluitend balken die niet splinteren of scheuren. De veiligheid en duurzaamheid van ruiter en paard is daardoor ook te allen tijde gewaarborgd. Om de balken het benodigde gewicht van ongeveer 12 kilogram te geven, bestaat de kern van elke balk uit hout. Op deze wijze mogen onze kunststof hindernisbalken voor de paardensport ook worden gebruikt tijdens officiële wedstrijden.

Hindernis | Heritage Products
Stal met paard | Heritage Products B.V.

Geef uw wensen door omtrent kunststof hindernisbalken? We horen het graag!

Graag horen wij uw wensen met betrekking tot uw kunststof hindernisbalken, zodat we u op de juiste wijze adviseren over de springbalken die u het best kunt kopen. Neem contact met ons op via +31 (0)485-575920 of vraag online een vrijblijvende offerte aan. U kunt ook langsgaan bij één van onze dealers. Wilt u meer informatie over de kwalitatief hoogwaardige springbalken die u bij ons kunt kopen? Ook dan staan wij graag voor u klaar.