Kies voor een hoogwaardige rijbak

Bent u geïnteresseerd in onze producten?
Vraag een offerte aan!

Makkelijk in onderhoud

✔ Uitgebreid dealer netwerk

Veilig en duurzaam

Voor een rijbak voor de paardensport gaat u naar Heritage Products uit Sambeek. Vanuit onze kennis, expertise en jarenlange ervaring bieden wij u hoog kwalitatieve omheiningen en Grand Prix-dressuurringen aan. Het is zeker de moeite waard om ons assortiment en alle mogelijkheden te bekijken.

Een kwalitatief hoogwaardige rijbak voor de paardensport

Heritage Products biedt al jaren kwalitatief hoogwaardig hekwerk voor het creëren van een strakke en solide rijbak. Ook voor hindernissen voor de paardensport zit u bij ons goed. Onze hoogwaardige kunststof heeft een stijlvolle uitstraling en blijft daarnaast te allen tijde in uitstekende staat. U vindt bij ons rijbakken uit wit kunststof en houtlook kunststof. Doordat Heritage Products al jaren rijbakken van topkwaliteit levert, maken steeds meer grote dressuurevenementen in binnen- en buitenland bij hun wedstrijden gebruik van onze kegelpistes. Zo maken het fraaie uiterlijk, de perfecte afwerking en de op dressuur afgestemde constructie van onze dressuurringen bijzonder en representatief.

Dressuur-arena | Heritage Products B.V.
Stal met paard | Heritage Products B.V.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Het team van Heritage Products vertelt u graag vrijblijvend meer over onze dressuurmaterialen en of het aanleggen van een rijbak. Heeft u niet de middelen om een rijbak bij ons te kopen? Wij hebben ook een uitstekende verhuurservice. Neem hiervoor contact met ons op via +31 (0)485-575920 of vraag een vrijblijvende offerte aan. Graag nemen we alle tijd om samen met u de ideale rijbak voor u te zoeken. Ga anders langs bij een van onze dealers. Ook zij helpen u graag verder.