Een veilige hindernis voor de paardensport

Bent u geïnteresseerd in onze producten?
Vraag een offerte aan!

Makkelijk in onderhoud

✔ Uitgebreid dealer netwerk

Veilig en duurzaam

Een hoogwaardige hindernis voor de paardensport vindt u bij Heritage Products. Onze hindernissen voor ruiters worden constant verder ontwikkeld, waardoor onze producten steeds veiliger en duurzamer worden, zonder dat zij iets in functionaliteit moeten inleveren. Ook heeft u de mogelijkheid om zelf uw hindernis samen te stellen.

De juiste hindernis voor de paardensport

Bij Heritage Products onderscheiden de hindernissen voor ruiters in de paardensport zich in onderhoudsgemak, veiligheid en duurzaamheid:

  • De kunststof profielen worden al geverfd geleverd en door moderne productietechnieken hoeven ze niet meer geschilderd of onderhouden te worden.
  • U kiest de kleurencombinaties van de springmaterialen
  • De kunststof die door ons ontwikkeld is voor de hindernissen, wordt uitstekend afgewerkt, wat veiligheid voor paard en ruiter garandeert.

Heritage Products heeft diverse hindernissen voor ruiters in het assortiment:

  • Staanders en aanleunhekken: Hierbij kiest u bijvoorbeeld een 1,5 meter hoge trainingsstaander. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren als rood en groen. Ze zijn afgewerkt met een kunststof kruisvoet, die uniek is voor Heritage Products. Deze voet maakt de staander erg stabiel, veilig en eenvoudig te transporteren.
  • Balken en hekken. Onze balken zijn erg duurzaam en geschikt voor de springsport. De buizen van de balken zijn door en door gekleurd. Dit zorgt ervoor dat de springbalken lang mooi blijven. Bovendien kunnen ze niet splinteren of scheuren, wat ze veilig en duurzaam maakt.
Hindernis | Heritage Products
Stal met paard | Heritage Products B.V.

Meer weten over onze hindernissen voor ruiters? Bel ons!

Indien u meer wilt weten over een hindernis voor de paardensport van Heritage Products, kunt u ons even bellen: +31 (0)485-575920. U mag natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. Wij geven u dan vrijblijvend meer informatie over onze hindernissen voor ruiters in de paardensporten onze andere producten. Dit doen wij in een vrijblijvende offerte.