Een veilige hindernis voor de paardensport

Bent u geïnteresseerd in onze producten?
Vraag een offerte aan!

Makkelijk in onderhoud

✔ Uitgebreid dealer netwerk

Veilig en duurzaam

Een hoogwaardige hindernis voor de paardensport vindt u bij Heritage Products. Onze hindernissen voor ruiters worden constant verder ontwikkeld, waardoor onze producten steeds veiliger en duurzamer worden, zonder dat zij iets in functionaliteit moeten inleveren. Ook heeft u de mogelijkheid om zelf uw hindernis samen te stellen.

De juiste hindernis voor de paardensport

Onze hindernissen voor ruiters onderscheiden zich in de paardensport in onderhoudsgemak, veiligheid en duurzaamheid:

  • De kunststof profielen worden al geverfd geleverd en door moderne productietechnieken hoeven ze niet meer geschilderd of onderhouden te worden.
  • U kiest de kleurencombinaties van de springmaterialen
  • De kunststof die door ons ontwikkeld is voor de hindernissen, wordt uitstekend afgewerkt, wat veiligheid voor paard en ruiter garandeert.

Wij hebben diverse hindernissen voor ruiters in het assortiment van ons paardensportbedrijf:

  • Staanders en aanleunhekken: Hierbij kiest u bijvoorbeeld een 1,5 meter hoge trainingsstaander. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals rood en groen. Ze zijn afgewerkt met een kunststof kruisvoet, die uniek is voor Heritage Products. Deze voet maakt de staander erg stabiel, veilig en eenvoudig te transporteren.
  • Balken en hekken. Onze balken zijn erg duurzaam en geschikt voor de springsport. De buizen van de balken zijn door en door gekleurd. Dat zorgt ervoor dat de springbalken lang mooi blijven. Bovendien kunnen ze niet splinteren of scheuren, wat ze veilig en duurzaam maakt.
Hindernis | Heritage Products
Stal met paard | Heritage Products B.V.

Bel ons om meer te weten over onze hindernissen voor ruiters

Indien u meer wilt weten over een hindernis voor de paardensport van Heritage Products, kunt u ons bellen op +31 (0)485-575920. U mag natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. Wij geven u dan vrijblijvend meer informatie over onze hindernissen voor ruiters in de paardensporten onze andere producten. Dat doen wij in een vrijblijvende offerte.