Uitstekend springmateriaal te koop

Bent u geïnteresseerd in onze producten?
Vraag een offerte aan!

Makkelijk in onderhoud

✔ Uitgebreid dealer netwerk

Veilig en duurzaam

Bij Heritage Products is uitstekend springmateriaal te koop. Onze producten kenmerken zich door de aspecten: representatief, onderhoudsvriendelijk, veilig en duurzaam. Op deze manier heeft u een complete oplossing, terwijl u nooit te veel betaalt. U vindt bij ons professioneel springmateriaal, dat geschikt is voor (internationale) wedstrijden.

Springmateriaal te koop bij échte specialist

Bij onze paardensportwinkel zijn diverse soorten springmateriaal te koop. Ons springmateriaal is onderverdeeld in verschillende productcategorieën:

  • Balken en hekken. De kunststof balken bestaan uit buizen die door en door gekleurd zijn. Hierdoor blijven de balken niet alleen lang mooi, ze zullen ook niet scheuren of splinteren. Hiermee kunnen wij duurzaamheid en veiligheid garanderen. In de balken bevindt zich een kern van hout, die de balk het nodige gewicht geeft van ongeveer 12 kilogram. De balken zijn hiermee geschikt voor officiële wedstrijden;
  • Wij hebben een standaard hindernisbalk. Dit is een balk in één kleur en wit, verdeeld over vijf vlakken. De beschikbare kleuren zijn: groen, blauw, geel, rood en zwart.

Wij bieden hindernissen die zijn vervaardigd uit hoogwaardige kunststof profielen. Hierdoor hoeven de materialen niet geschilderd of onderhouden te worden. De kleurencombinaties kunt u vanzelfsprekend zelf kiezen. U kunt bij ons ook terecht voor cavaletti balken.

Hindernis | Heritage Products
Stal met paard | Heritage Products B.V.

Laat een hindernisbalk op maat maken

Wilt u een hindernis voor de paardensport liever zelf ontwerpen? Dan hebben wij ook een custom hindernisbalk. Deze balk wordt op maat gemaakt met zeven vlakken naar eigen ontwerp. Voor meer informatie over het springmateriaal dat te koop is bij Heritage Products kunt u ons vrijblijvend bellen naar +31 (0)485-575920. Via onze website kunt u natuurlijk ook een offerte aanvragen.