Weideomheining voor hobbyist en professional

Bent u geïnteresseerd in onze producten?
Vraag een offerte aan!

Makkelijk in onderhoud

✔ Uitgebreid dealer netwerk

Veilig en duurzaam

Bent u op zoek naar weideomheining? De juiste weideomheiningen vindt u bij Heritage Products in Sambeek, nabij Nijmegen. Wij zijn de leverancier van omheiningsmateriaal op grote evenementen en hebben daardoor een goede connectie met de topsport. Zo zorgt u voor mooie en representatieve voorzieningen voor de deelnemers. Daar helpen wij u uiteraard graag bij. Ook voor stromateriaal in de stal kunt u bij ons terecht.

Kies voor de juiste weideomheining

Met een weideomheining van ons bedrijf, kiest u voor kwalitatief hoogwaardig hekwerk dat gemaakt is van geavanceerde kunststof of van behandeld hout. U vindt bij ons paardensportbedrijf verschillende soorten weideomheiningen:

  • Het landscape-hekwerk. Hierbij worden de voordelen van kunststof gecombineerd met de natuurlijke uitstraling van hout. Het bestaat namelijk uit kunststof Artwood-palen en daardoorheen bevinden zich ronde, houten balken. Deze ronde balken zijn van naaldhout dat afkomstig is uit Noord-Europa. De paalafstand van dit hekwerk is drie meter.
  • Het country-hekwerk. Deze houten omheining is gemaakt van Noord-Europees grenen. De omheining wordt gekenmerkt door jarenlange houdbaarheid omdat de springbalken en palen uit eersteklas naaldhout afkomstig zijn.

Bij de ontwikkeling van de kunststof, houden wij rekening met diverse factoren. Zo is het voor ons belangrijk dat het in de eerste plaats duurzaam, veilig en onderhoudsvrij is. Ook zijn al onze materialen en mobiele omheiningen eenvoudig te monteren.

omheining paardenpak | Heritage Products
Stal met paard | Heritage Products B.V.

Bel ons gerust voor meer informatie

Ziet u in het aanbod van Heritage Products de weideomheining die bij u past? Vraag dan via de website eenvoudig een offerte aan. Heeft u nog vragen over onze oplossingen voor weideomheiningen of onze andere producten voor de dressuursport en de springsport, zoals onze hindernissen? Stelt u ze dan gerust door te bellen naar +31 (0)485-575920. Wij helpen u graag verder.