Dressuurring van hoge kwaliteit

Bent u geïnteresseerd in onze producten?
Vraag een offerte aan!

Makkelijk in onderhoud

✔ Uitgebreid dealer netwerk

Veilig en duurzaam

De dressuurring voor uw piste koopt u bij Heritage Products. Al jaren produceren wij moderne en vooruitstrevende kunststof omheiningen en Grand Prix-dressuurringen. Een kunststof dressuurring van ons bedrijf vormt een harmonieus samenspel tussen functionaliteit en schoonheid en zijn daarnaast representatief, veilig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Dressuurring voor een strakke en solide dressuurpiste

Bij Heritage Products vindt u kwalitatief hoogwaardig dressuurhekwerk voor het omheinen van een paardenbak. Wij bieden dressuurringen voor zowel kegelpistes als permanente pistes. Het hoogwaardige kunststof geeft een stijlvolle uitstraling aan de dressuurring en blijft bovendien in alle omstandigheden in uitstekende staat. Daarnaast worden onze omheiningen gekenmerkt door hun veiligheid en duurzaamheid. Steeds meer organisatoren van grote dressuurevenementen in binnen- en buitenland kiezen bij hun wedstrijden dan ook voor het gebruik van de materialen van ons paardensportbedrijf. Behalve het feit dat wij omheiningsmateriaal verkopen, verhuren wij onze dressuurbanen ook al jaren aan organisaties van diverse evenementen, zoals Hengstenkeuring Den Bosch, Indoor Brabant en CH Eindhoven.

Dressuur-arena | Heritage Products B.V.
Stal met paard | Heritage Products B.V.

Vraag ons om meer informatie over onze ringen

Wilt u m.eer weten over onze kunststof dressuurringen? Of wilt u een bestelling plaatsen voor hindernissen voor ruiters? Neem dan direct contact met ons op via +31 (0)485-575920. Wij nemen graag de tijd om u te informeren en adviseren. Via onze website is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen of te kijken bij welke dealers onze ringen verkrijgbaar zijn.