Hoogwaardige omheiningen

Bent u geïnteresseerd in onze producten?
Vraag een offerte aan!

Makkelijk in onderhoud

✔ Uitgebreid dealer netwerk

Veilig en duurzaam

U kunt bij Heritage Products in Sambeek terecht voor verschillende soorten omheiningen. Wij zijn gespecialiseerd in hekwerken en hebben een goede connectie met de topsport. Een goede omheining rondom de piste is namelijk van groot belang voor een goed verloop van de wedstrijd en de veiligheid van ruiter en paard.

Het kiezen van de juiste omheiningen voor bak

Heritage Products biedt diverse traditionele omheiningen aan. Deze zijn gefabriceerd van geavanceerde kunststof of behandeld hout, dat lang mee gaat. Bij de ontwikkeling van het kunststof houden wij rekening met diverse factoren. Zo moet de omheining duurzaam zijn, maar ook veilig en onderhoudsvrij. Heritage Products heeft onder andere de volgende omheiningen:

  • Een elektraraster: deze omheining bestaat uit kunststofpalen waardoor het elektradraad geleid wordt. Er zijn geen isolatoren of bevestigingsbeugels nodig.
  • Een schrikdraadapparaat, andere accessoires en een speciale montageploeg. Indien u uw omheining zelf wilt monteren, begeleiden onze verkopers u graag bij het kiezen van de juiste omheining voor zowel uzelf als uw paard.
  • Weideomheiningen, in de vorm van een landscape-hekwerk, dat een natuurlijke uitstraling van hout heeft.
  • Een country-hekwerk, gemaakt van echt hout.

Ook het monteren moet probleemloos zijn, niet alleen bij onze mobiele omheiningen. Dat alles waarborgt jarenlang plezier van uw paardenbakomheining voor uzelf en uw paard, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over reparatie- of onderhoudskosten.

Dressuur-arena | Heritage Products B.V.
Stal met paard | Heritage Products B.V.

Kies voor een verzorgde uitstraling

Wilt u graag meer weten over de omheiningen van Heritage Products, onze hindernissen of heeft u een omheining op het oog voor het verblijf van uw paard? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)485-575920. Via onze website kunt u ook direct een vrijblijvende offerte opvragen.