Alles voor uw dressuurbaan

Bent u geïnteresseerd in onze producten?
Vraag een offerte aan!

Makkelijk in onderhoud

✔ Uitgebreid dealer netwerk

Veilig en duurzaam

Heritage Products helpt u graag aan de juiste producten voor uw dressuurbaan. Wij zijn een vooruitstrevende en moderne onderneming en bieden onder andere kunststof trainingshindernissen, hekwerken en elektra. Ook voor de verzorging van uw dressuurpaarden hebben wij een ruim assortiment, bijvoorbeeld van bodembedekkers.

Een dressuurbaan aanleggen kan in verschillende pistes

Voor een solide dressuurbaan is het van belang dat het omgeven is van een goede omheining. Bij Heritage Products kiest u hierbij uit twee mogelijkheden:

Hierbij bestaat de rijbak uit kegels en planken. Eerst worden de kegels op de grond geplaatst en de planken worden vervolgens door de gaten geschoven. Deze wijze maakt het eenvoudig om de piste te plaatsen en ook weer af te breken. Omdat de kegels opgestapeld kunnen worden, bergt u ze ook nog eens compact op.

Deze zijn zeer onderhoudsvriendelijk en bieden een fraaie afwerking van uw dressuurarena. De palen van de arena zijn ongeveer 35 centimeter hoog en staan 2,5 meter van elkaar. De arena is te monteren op houten of betonnen bielzen maar u kunt hem ook in de grond monteren.

Ongeacht uw keuze voor een tijdelijke of permanente oplossing; wij bieden u alles voor de best mogelijke dressuurbaan op uw terrein. Zoekt u ook hindernissen voor de paardensport? Die vindt u bij ons ook.

Permanente omheining | Heritage Products
Stal met paard | Heritage Products B.V.

Maak uw baan compleet

Om uw dressuurbaan compleet te maken heeft u natuurlijk ook de benodigde letters nodig. Deze bieden wij ook aan. Bekijk daarom zeker ons aanbod aan dressuurletters. Het is ook mogelijk direct een volledige offerte aan te vragen voor een geheel verzorgde dressuurring. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons bedrijf in de paardensport op door even te bellen: +31 (0)485-575920